Kırşehir Bu Maçı Bekliyor

Kırşehir Bu Maçı Bekliyor

SPOR Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup'ta zirveyi ilgilendiren karşılaşma, Pazar günü saat 14.00'te Ahi Stadı'nda oynanacak. Kırşehir Belediyespor-Karadeniz Ereğlispor karşılaşması hem iki takımı, hem de takipçileri olan Bartınspor ve Türk Metal Kırıkkalespor takımlarını yakından ilgilendiriyor. Geçen haftayı "bay" olduğu için maç yapmadan geçiren Kırşehir Belediyespor, hafta sonunda oynayacağı Karadeniz Ereğlispor maçının hazırlıklarına geçen Perşembe gününden beri ara vermeden sürdürüyor.

EREĞLİ MAÇI İÇİN HAZIRLIK MAÇI

Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor, maç yapmadan bay olarak geçtiği haftada Aksaray Süper Amatör Küme Lideri Sultanhanıspor’la Ahi Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Mücadeleyi Kırşehir Belediyespor, Ayvaz Koç ve Emrah Kol’un golleriyle 2-1 kazandı. Konuk Sultanhanıspor’un maçtaki tek golünü ise penaltıdan Ömer Emir kaydetti. Pazar günü Ahi Stadı’nda oynanan özel müsabakayı, Kırşehir Bölgesi hakemlerinden Mustafa Sarısakal yönetti.

OMAR VE EMRE OYNAYABİLECEK

Teknik Direktör Ercan Kul ve Antrenör Ali Uçar yönetiminde çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılarda sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Amınu Mohammed İbrahim, sezonun en önemli karşılaşmasında takımda yer alamayacak. Kastamonu Özel İdarespor maçının 44.dakikasında sakatlanan ve yerini Ayvaz Koç'a bırakan Abdul Razzak Omar'ın yapılan tedavilerin olumlu sonuç vermesi üzerine Karadeniz Ereğlispor maçında takımındaki yerini alabileceği öğrenildi. Aynı maçın son dakikalarında sakatlanan Emre Batı'nın durumunun ise iyi olduğu ve Karadeniz Ereğlispor maçında oynayabileceği bildirildi.

Kırşehir Belediyespor'a bu sezon tek yenilgiyi yaşatan Karadeniz Ereğlispor'a karşı bilenirken yeşil-beyazlı takımımızda hedef galibiyet olarak belirlendi. Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Ercan Kul, hafta sonunda lider Karadeniz Ereğlispor ile yapacakları maçta galibiyetten başka bir sonuç düşünmediklerini açıkladı.

GRUBUMUZDA 6 MAÇ VAR

Kırşehir Belediyespor'un grubunda bu hafta oynanacak olan maçların programı ise şöyle: Keçiören Bağlumspor-Sincan Belediyespor, Bartınspor-Yeniçağaspor, Türk Metal Kırıkkalespor-Soğuksuspor, Kırşehir Belediyespor-Karadeniz Ereğlispor, Kastamonu Özel İdarespor-MKE Kırıkkalespor, Çubukspor-Çankırıspor, Devrek Belediyespor (Bay).

(HABER-FOTOĞRAF: SALİH HANÇER)