Pamukkalespor Serinhisarspor ile Karşı Karşıya Geldi

Pamukkalespor Serinhisarspor ile Karşı Karşıya Geldi

Bölgesel Amatör Lig de mücadele eden Pamukkalespor Denizli Süper Amatör liginde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Serinhisarspor ile karşılaştı. Serin bir havada oynanan ve çekişmeli geçen karşılaşmayı; Serinhisarspor Kulüp Başkanı Şükrü Averi, Pamukkalespor Basın Sözcüsü Uğur Kovan, Bağbaşı Zeytinköyspor Teknik Sorumlusu Mustafa Duran ve futbolseverler izledi.

Pamukkalespor’dan Kaptan Murat Candan karşılaşmanın 32. Dakikasında iç kasık sakatlanması nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı. Ayrıca yeşil siyahlı takımın genç oyuncusu Ayberk maçın 61. dakikasında hava topu mücadelesinde rakibi ile çarpışınca geçici bilinç kaybı yaşadı. Genç oyuncu ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Ayberk hastanede gerekli muayene ve kontrolü müteakip kafile ile birlikte Denizli’ye döndü.

Zaman zaman gergin geçen karşılaşmanın tek golü 79. dakikada geldi. Bu dakikada Mustafa Gültekin’in ceza alanına gönderdiği topu Jery güzel bir vuruşla ağlara gönderdi. Müsabaka Serinhisarın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Stat : Serinhisar

 

Hakem: İbrahim Aktürk (İlk Yarı), İsmail Sendeli (İkinci Yarı)

Serinhisarspor: Onur, Zafer(Ahmet), Musa(Murat), Yasin(Emre), Kayhan, Mustafa, Ertan(Okan), Ziya(Süleyman), Ufuk(Jery), Hasan Onur, Yusuf(Tayfun)

Pamukkalespor:Serhan(Alihan), Gürkan, Sercan, Samet, Ayberk(Semih), Murat(Osman), Hilmi(Çağlar), Veli(Şükrü), Doğukan, İsa(Bayram), Ali

Gol : Rafi Marango (Serinhisarspor)

HABER: ÖMER BEYAZOĞLU-DENİZLİDESPOR