Emre Aslan, Başkan Şahin ile Tesisleri İnceledi

EMRE ASLAN, BAŞKAN ŞAHİN İLE TESİSİ İNCELEDİ

 

KIRŞEHİR Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emre Aslan, önceki akşam Kırşehir Belediyespor idmanını ziyaret etti.

Ziyareti sırasında yeşil-beyazlıların başkanı Veli Şahin ile Güneykent Tesislerinin eksiklerini tespit eden ve eksikler üzerinde çalışacaklarını belirten Aslan, “Bugün buraya hem ilimizin en büyük takımı Kırşehir Belediyespor’u ziyaret ettik hemde bünyemizde bulunan ve Belediyespor’un kullanması için izin verdiğimiz Güneykent Futbol Tesisinin eksiklerini tespit ettik. En kısa zamanda bu eksikler biterek Tesisimizi 5 Yıldızlı mekan haline getireceğiz” dedi.

Kırşehir Belediyespor başkanı Veli Şahin ile birlikte eksikleri tespit eden Aslan daha sonra antrenmanı izleyerek takımın son durumunu görme şansı yakaladı.

İkili tesiste birçok eksiği saptadı. Bunların başında taraftarların antrenmanları izlemesi için yeni bir giriş kapısı yapılması ve tribün ile kapı arasına kilit parke yapılması kararlaştırıldı. Ayrıca tesisin ana giriş kapısı yenilenmesi ve güvenliğinin artırılmasına da karar verildi. Futbol takımı ile taraftarın tesise girerken farklı kapılardan giriş yapılmasına izin verilecek.

Emre Aslan bu eksikliklerin bir an önce tamamlanacağını ifade ederek açıklamada bulundu: '' Veli başkanımız ile tesisimizde ki eksikleri not alıp talimat verdik. Bunları çözeceğiz. Kırşehir Belediyespor ilimizin en büyük takımı hem onlara hem de diğer amatör kulüplerimize kapımız 24 saat açık. İnşallah Kırşehir Belediyespor önemli başarılar elde ederek verdiğimiz desteğin karşılığını alırız. Ama herşeyden önemlisi bu takıma ve diğer takımlarımıza daha fazla sahip çıkmalıyız"

(HABER-FOTOĞRAFLAR: SALİH HANÇER/KIRŞEHİR)