Lütfü Berk Eren:“Isparta’da Futbol Oynamaktan Büyük Keyif Aldım”

Lütfü Berk Eren:“Isparta’da Futbol Oynamaktan Büyük Keyif Aldım”
Isparta Davrazspor’un sezon başında Sökespor’dan transfer ettiği başarılı orta saha oyuncusu Lütfü Berk Üren, “O güzelim Atatürk Stadı’nda ve o muhteşem taraftarımızın önünde futbol oynadığım için çok şanslıyım. Isparta şehri her şeyin en güzeline layık” dedi.
Isparta Davrazspor’un sezon başında Sökespor’dan transfer ettiği başarılı orta saha oyuncusu Lütfü Berk Üren, önemli açıklamalarda bulundu. Orta sahada bitmek bilmez enerjisiyle elinden geleni yapan ve taraftarın sevdiği futbolcular arasında yer alan Üren, bu yıl şampiyonluğu hak ettiklerini söyledi.
Kendisinin Akhisarlı olduğunu ve Isparta şehrinin üst ligleri hak ettiğini söyleyen Üren, “Sezon başında Isparta’nın iddialı bir ekip kuracağını duyar duymaz hiç düşünmeden kabul ettim. Rakiplerimiz hazırlıklarını tamamlarken biz sezona yeni başlamıştık. Sezon hazırlıklarına geç başlamamıza rağmen aldığımız seri galibiyetle ilk yarıyı lider kapattık. Burada da hocalarım vardı. Kütahyaspor ve Sökespor’da da başarılı sezonlar geçirmiştim. Ama Isparta’da futbol oynamaktan büyük keyif aldım. O güzelim Atatürk Stadı’nda ve o muhteşem taraftarımızın önünde futbol oynadığım için çok şanslıyım. Futbol hayatımda Isparta’nın çok ayrı bir yeri var” dedi.
Isparta’da üst düzey seyirci potansiyelinin olduğunu belirten başarılı futbolcu, “Özellikle içeride ve dışarıda taraftarımız bizi yalnız bırakmadı. Sağ olsunlar, var olsunlar. Kent büyüklerimize, yönetimimize teşekkür ediyorum. Herkes emek verdi, gönül isterdi ki bu güzel şehre şampiyonluk yaşatalım. Isparta şehri her şeyin güzeline layık. Ben Akhisarlıyım. Akhisar nereden nereye geldi? Isparta üst ligleri hak ediyor. Bunun için de pes etmemek lazım” diye konuştu.
Haber ve Foto:Isparta Davrazspor Facebook