Taçsız Kral'dan Veda

"Taçsız Kral'dan Veda"
Nevşehirspor'un Başarılı yabancı futbolcusu Wetson Quisi'den Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici'ye Duygusal Veda...
Bölgesel Amatör Ligde sezonun sona ermesiyle birlikte, 6.Grubun gol kralı olan Nevşehirsporlu Wetson Quisi, Kırmızı-Beyazlı kulübün Başkanı Muzaffer Leblebici ve yöneticilere veda etti.
"Taçsız Kral'dan Veda..."
Nevşehirspor'un Yıldız Wetson Quisi, "Kariyerimde çok şeyler yaşadım ancak Nevşehirspor'da yaşadıklarımı başka yerde yaşamadım, yaşamayacağımı da düşünüyorum. Buradakiler, hayatımın sonuna kadar kalbimin bir yerinde kalacak. Burada o kadar saygı gördüm ki, bazen ben bile şaşırdım. Ayrılıyorum ama kalbim burada. Nevşehirspor'un büyük hedefleri var. Muzaffer Leblebici Başkanım olduğu sürece kesinlikle başarılı olacağına da inanıyorum. Öncelikle şunu tüm samimiyetimle iletmek isterimki, bana ve tüm takıma Babalık yapan Kulüp Başkanımız Muzaffer Leblebici Başkanıma ve bu güzel şehire Şampiyonluk yaşatamadığım için çok üzgünüm. Aynı şekilde bu güzel şehir kesinlikle bulunduğu yeri hak etmiyor." dedi.
Quisi, veda ederken göz yaşlarına hakim olazken, Yıldız oyuncu, Başkan Leblebici için şu sözleri söyledi: "Hayatım boyunca Türkiye'de en çok saygı duyduğum çok güçlü bir insansınız. Sizi çok seviyorum. Damarınızdaki son damla kana kadar kulübe her şeyinizi veriyorsunuz, Nevşehir'le yaşıyorsunuz. İnşallah insanlar sizi daha fazla üzmez diyerek Baba diye nitelendirdiği Başkan Leblebici için aldığı Adidas marka tşörtü kendisine veda hediyesi olarak takdim etti."
Hediyesi ve sözleri karşısında oldukça duygulanarak gözleri dolan Muzaffer Leblebici ise Quisi'ye, "Sen adamlığınla artık benim için bir evlat bu kulüp için ise gerek futbolcuğun gerekse insanlığın ile örnek bir sporcu oldun. Taraftarlar, teknik heyet, futbolcular, herkes seni çok seviyor. Bu kapı sana her zaman açık. Biz burada olsakta olmasak da gel ama her zaman gel" dediği öğrenildi.
Haber Mustafa FER veren