Kocaçeşme Sitem Dolu

Grupta bugün oynanan Manisa derbisinde Turgutluspor Kocaçeşme'yi 90+5 'te bulduğu gol ile 1-0 mağlup etti. Grubun üst sıralara oynayan takımlarından Kocaçeşme bu mağlubiyet ile şampiyonluk yolunda yara alırken asıl yarayı mağlubiyetin vermediği bilgileri sitemize ulaşmıştır. 

Protokol tribününde bulunan Turgutluspor kulüp başkanının yanında Kaymakam ve Belediye Başkanı bulunurken hakeme iki kez su şişesi atması, Turgutluspor doktorunun Kocaçeşme sportif direktörüne saldırması ve saha içerisindeki bazı görevlilerin de Kocaçeşme futbolcularına saldırması, Turgutluspor kafilesindeki görevlilerin ağza alınmayacak küfürler ile Kocaçeşme tarafına sözlü saldırılarda bulunmuş olması durumları Kocaçeşme'de üzüntü yaratmıştır. Protokolde bulunan ve tarafsız olması gereken bazı kişilerin Turgutluspor yanlısı davranması ise Kocaçeşme'de şu soruyu akıllara getirmiştir

'Kocaçeşme Manisa takımı değil mi?' 

Kocaçeşme yetkilileri tüm yaşananlar ile ilgili federasyon görevlilerine yaşananların sümen altı edilmeden gerekenin yapılması konusundaki taleplerini iletmişlerdir. 

Kaynak Salihli Kocaçeşmespor Kulübü