Bekir Hoca Bıraktı Kırşehirspor’da Artık Yeni Dönem Zamanı

Bekir Hoca Bıraktı Kırşehirspor’da Artık Yeni Dönem Zamanı

 

Siz değerli okuyucularım için bugün ki köşe yazımda belirlediğim gündem maddem kuşkusuz şuanda herkesin çok konuştuğu "Bekir hocanın istifa etmesi ve Kırşehirspor için artık yeni dönemin başlama zamanı" bu yazımda öncelikle Bekir hocanın geç kalmış olduğu istifası ve Kırşehirspor'u bundan sonra kimin çalıştıracağı ve yeşil beyazlı camiayı nelerin beklediğine hep birlikte değineceğiz.

Kırşehirspor'u uzun yıllardır Bekir Barış Cihan hoca çalıştırıyordu zor günler yaşayan Kırşehirspor'a sahip çıkan belki de tek adamdı desek yanılmış olmayız.

Ne diyor malum atasözümüzde "Yiğidi Öldür Ama Hakkını Yeme" diye benimde bu hayatta çok sevdiğim bir atasözüdür. Şimdi bu atasözünü ben yüksek müsaadenizle tüm okuyucularımın affına sığınarak Bekir Barış Cihan hoca için kullanmak isterim.

Evet Bekir hocayı öldürüp hakkını yememek lazım. Bunca zamana kadar bunca sezona rağmen bu takımı BAL liginde tutmak tüm maddi imkansızlıklara rağmen o takımı sahaya çıkarmak takım deplasmana giderken kendi cebinden para harcamak ancak Bekir hoca gibi yüreği Kırşehirspor sevgisiyle dolu bir hoca tarafından yapılabilirdi ki bunu da zaten Bekir hoca fazlasıyla yaptığı kanaatindeyim.

Şimdi belki de bu cümleleri okurken bana Bekir hocayı övmüş bu hocanın hiçmi hatasını görmemiş diye özellikle Kırşehirli futbolsever kardeşlerim ufak bir serzenişte bulunabilirler bana ama üst taraftaki cümlemde söylediğim atasözüne dayanarak Bekir hocayı öldürüp hakkını yememek düşüncesinden yola çıkarak ilk başta hocanın yaptıkları nedeniyle hakkını teslim ettim. Bekir hoca bunları yaparken hatasız mıydı tabiki de değil hiçbir kul hatasız olamaz bu dünya üzerinde herkes hata yapabilir.

Bekir hocanın da çoğu zaman yaptığı önemli hatalar çok oldu yeri zaman bırakmak istedi ama takıma sahip çıkan yok maddi imkansızlıklar ortada bıraksa takımın başına geçecek bir hoca yok ortada yine ağır basan Kırşehirspor sevgisi onu bugüne kadar getirdi aslına bakarsanız işin özeti bu.

Bekir hoca her zaman Kırşehir halkının Kırşehirspor taraftarlarının çok sevdiği değer verdiği bir hocaydı ama bu sene işler öyle gitmedi Bekir hocanın her maç çıkardığı ya yanlış kadro tercihi ya da oyun felsefesinde oyun taktiğinde yaptığı yanlışlar bir kaç maçta Kırşehirspor'u puansız bıraktı bu sezon iyi bir kadroya sahip olan Bekir hoca bu kadroyla ligde sadece 7 puan toplayabildi ancak. Kırşehirspor taraftarları da bunu erkenden fark edip görerek artık bu işin Bekir hocayla gitmeyeceğini Bekir hocanın ne kadar devam ederken gerek kendisine gerekse takıma büyük zarar verdiğini özellikle Yozgatspor maçında anlayarak hocalarını maç sonunda istifaya davet ettiler. Aslında Kırşehirspor taraftarları bana göre Bekir hocaya vefasızlık değil iyilik yapıp Bekir hocanında  gerçekleri görmesini sağladılar ve sonunda Bekir hocada bu gerçekleri görerek istifasını sunarak uzun yıllardır görevini yürüttüğü Kırşehirspor'a veda etti.

Artık bundan sonra Kırşehirspor adına lig yeniden başlayacak yeni bir sezon artık yeni bir dönem başlama zamanı.

Şuanda herkes gibi bende Kırşehirspor yönetiminin takımın başına kimi getireceği ve Kırşehirspor'un yeni teknik direktörünün kim olacağını büyük bir merak içerisinde bekliyorum bir kaç güne hoca sorunu çözüme kavuşacak bekleyip görelim ama bana göre kendi kanaatimce gelecek yeni hoca Kırşehirspor'a ayrı bir hava katacaktır yeterki taraftarlar sabırlı şekilde yeni gelecek hocayla birlikte takımlarına bugünkünden daha da çok sahip çıksınlar. 

(Mehmet ÖRS)